Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Weblapok

A MALÉV honlapja - http://www.malev.hu
A MALÉV portál jellegű oldala, amely a repülőjáratok menetrendje és az online foglalás mellett szállásajánlatokkal, szervezett utakkal és utazástervezővel áll az utasok rendelkezésére.
A startlap turizmussal kapcsolatos tematikus lapja. Külön tematikus bontásban sorolja fel a témákhoz kapcsolódó weblapokat. Jó kiindulópont az idegenforgalom tárgykörében való átfogó böngészéshez.
A Startlap utazás melléklete - http://www.startutazas.hu
A Start Utazás a Startlap utazás melléklete, ezzel együtt az egyik leglátogatottabb utazással kacsolatos magyar nyelvű weboldal. Adatbázisában közel 60 magyar utazásszervező iroda utazási ajánlatát rögzítik, az aktuális akciók már a kiadás napján felkerülnek az oldalra. Lehetőség van online foglalásra.
A Világörökség program hivatalos magyar honlapja.
Magazin jellegű utazási website - http://www.nagyutazas.hu/magyar/
Magazin jellegű utazási website. Sok utazási iroda ajánlata mellett magazin, hír rovatot, aktualitásokat tartalmaz. Iránytű rovata ország-, városismertetőket, hasznos információkat közöl kontinensek szerinti bontásban. Sok használható képpel.
Magyar Turizmus Zrt. Honlapja - http://www.itthon.hu
Magyarország turisztikai honlapja, magazin jellegű portál. A legfontosabb tudnivalókat tartalmazza az ország idegenforgalmáról, jellegzetességeiről. Idegenforgalmi elemzésekkel, szakmai oldalakkal, hasznos információkkal, statisztikákkal. A Magyar Turizmus Zrt. hivatalos lapja a TURIZMUS BULLETIN számai is elérhetőek a honlapról.
Átfogó turisztikai portáloldal, minden utazással kapcsolatos hasznos információval. Tallóz a napilapok híreiben és saját magazinnal is rendelkezik. A világ országai rovatban részletes országleírásokat tartalmaz, az országokhoz kapcsolódó cikkgyűjteménnyel. Nagyon sok érdekkesség van az oldalon.
Utazási irodák ajánlatai - http://www.lastminuteut.hu
Az utazási irodák teljeskörű ajánlatával. Részletes belföldi programajánlóval.
Utazási portál - http://www.utazas.com
A világutazók fóruma - idegenforgalommal kapcsolatos linkek gyűjteménye. Az információkat a hova, mikor, hogyan kérdésekre válaszolva csoportosítják. űEgy nemzetközi site magyar változata. Külön fórumot tartalmaz változatos témakörökben.